Behandlinger & udstyr

Behandling tager udgangspunkt i en grundig undersøgelse, hvor diagnoser og årsagssammenhænge bliver klarlagt før stillingtagen til behandlingsmuligheder.

Vi behandler:

Alle former for almindelig tandbehandling

Forebyggelse og pleje
Parodontose
Æstetiske/kosmetiske
Kroner og broer
Implantater
Bidfunktionsbehandling
Rodbehandlinger af specialist

Klinikkens høje faglige niveau fastholdes ved, at vi løbende deltager i interne og eksterne kurser i indland og udland. Det sikrer, at vi hele tiden er på forkant med den sidste nye viden inden for vores fag. Vores behandlingsprogram er fyldt med mangerartede behandlingstilbud, som hjælpes på vej af et veludbygget udstyrsprogram.

Klik på en ydelse og få mere information…

Lupbriller

For at øge præcisionen af vores arbejde, arbejder alle tandlægerne med lupbriller.

Biorace

Et avanceret system til udrensning af rodkanaler. Bruges til rodbehandlinger med det formål at lave den bedste udrensning af rodkanalerne for at optimere tandens prognose.

Laser

Laserudstyr bruges som supplement til at fjerne bakterier i tandkødslommerne og til at desinficere i rodkanaler. Laserstrålen virker steriliserende på skadelige bakterier. Behandlingen er stort set smertefri og benyttes i forbindelse med tandrensning og rodbehandling.

Digitalt panoramarøntgen

Til visse typer af behandlinger har tandlægen brug for et øget overblik. Et panoramarøntgen giver tandlægen muligheden for at se hele tandsættet, kæbeled og kæbehuler i to dimensioner.

Intraoral kamera

Et mini digitalt kamera, der gør det muligt, at tandlægen optager et billede af dine tænder.

Tandæstetik

Tandæstetik handler om at føre tænderne tilbage til den smukke oprindelige tilstand, og var den ikke i orden, så må vi nogle gange hjælpe nature

Kirurgi

Tandkirurgi omfatter alle former for kirurgi i mund, kæber og tandkød. Den slags behandlinger udføres kun af tandlæger med speciel erfaring og interesse på dette område.

Mikrokirurgi

Æstetisk plastikkirurgisk behandling som genskaber de naturlige tandkødsforhold der er gået tabt eller forandret af forskellige årsager.

Behandlingsplan

Undersøgelser viser at 98 ud af 100 tænder mistes på grund af skadelige bakterier, og kun 2 ud af 100 tænder mistes på grund af traumer/ulykker. At forebygge og behandle tandsygdomme er derfor indlysende.